Gratis e-book

Eén week, één missie: Elke dag een Topdag!

Heb je genoeg van moe en geïrriteerd zijn? Beland je van de ene drukke week in de ander en kun je niet meer goed ontspannen? Moet er iets veranderen aan je werkstress, maar je weet niet hoe?

Dan heb ik dit e-boek voor jou geschreven.

Verander je koers vandaag en ervaar onze methode in het klein. Klein, maar nét zo krachtig: in vijf dagen stress omlaag en energie omhoog.

Download het e-book
Eerste hulp bij werkstress - Office Rescue e-book

Coachings- en adviesgesprek + e-book

Eerste Hulp Bij Werkstress voor Leidinggevenden

Heb je een sturende, coördinerende of coachende rol en is er sprake van werkstress in je organisatie? Is er behoefte aan meer werkplezier bij jou op de afdeling?

Als leidinggevende kun je de effecten van werkstress vroegtijdig signaleren en bespreekbaar maken.

Met een coachings- en adviesgesprek én dit e-book kun je samen met je team aan de slag om werkstress zoveel mogelijk te verminderen, ontspanning te creëren en het werkplezier weer terug te krijgen.

Meer informatie

Een uiterst toegankelijk boek, puntig geschreven, met heldere inzichten die direct toepasbaar zijn op de werkvloer om van werkstress naar werkplezier te bewegen.

Marco Koning, Teammanager

Dit is een prachtig handvat voor leidinggevenden. Om alert te worden op signalen van werkstress, om het onderwerp bespreekbaar te maken en om te ondersteunen bij het oplossen ervan.

Marion Ebbeling, Adviseur Leren & Ontwikkelen en coach

Met veel interesse en plezier heb ik het e-book ‘Eerste Hulp Bij Werkstress’ gelezen. Wat is het zorgvuldig gemaakt, nuttig qua inhoud en prettig leesbaar!
Een compliment voor de mate waarin het aansluit bij de actuele situatie van de werkomgeving.

Ellen Vogel, Leidinggevende unit neurorevalidatie