Coachingstraject

Bij een individueel coachingstraject begeleidt de coach face to face en/of online.

Leren ontspannen in een relaxte omgeving is mooi. Maar kunnen ontspannen in een hectische omgeving waarin er wél iets van je verwacht wordt, dat is pas echt een kunst.
De coach begeleidt je langs de unieke Werkplezier-Route zodat jij ook die kunst leert beheersen: ongewoon lekker werken zonder stress.
Vraag een offerte aan

Wat ga je doen?

Stap voor stap plaats je je vraagstuk of dilemma in een groter kader en worden complexe situaties weer behapbaar. Dit doen we niet alleen door te praten, maar ook door te doen.

Dit kun je verwachten:

Inzicht in je unieke werkstijl, en aandacht voor wat jij belangrijk vindt. Je doet inspiratie op en hernieuwde motivatie om trouw te blijven aan je talent en werkdoelen.

Informatie en vaardigheden. Met welke technieken uit de mind- en timemanagment breng je focus terug en blijf je echt betrokken bij je werk? Dit zijn misschien maar twee of drie zorgvuldig uitgekozen technieken die per persoon kunnen verschillen en direct tijd en ruimte opleveren.

Actie. Samen met de coach creëer je een efficiënte werkstructuur van planning, agenda en e-mail. Vervolgens pas je de verworven kennis en (timemanagment-) vaardigheden direct toe: door het te doen. Doordat je meteen de voordelen ervaart van je nieuwe werkwijze is de kans op gedragsverandering het grootst.

Inzicht, vaardigheden en actie leveren als vanzelf resultaat. Zodra je ondersteund wordt met een efficiënte werkstructuur ga je anders met je aandacht, tijd, collega’s en e-mail om. Je ervaart weer werkplezier als je je creativiteit kunt inzetten, nieuwe ideeën op doet en je deskundigheid vergroot.

Voor je het weet kun je ondanks de drukte en hectiek tóch ontspannen, je expertise neerzetten en kwaliteit leveren.

De Werkplezier-Route

  • Totaal-aanpak voor werkstress
  • Aandacht voor de kern van het probleem
  • Uniek 7-Stappenplan
Lees meer
Het is een aparte aanpak waarbij je persoonlijke doelstellingen als leidraad worden gebruikt. Zo ontstaat er een automatische focus.
Mr. Arthur Hol, advocaat en mediator, Amsterdam

Ik ben in de gelegenheid om te kunnen sturen en lijd niet meer onder mijn tijd. Ik heb een rustiger gevoel en overzicht en ruimte in mijn hoofd.

Leendert Flier, afdelingshoofd Ruimtelijke Ordening, Amsterdam