Het Office Rescue Team

Office Rescue biedt sinds 2003 efficiencyoplossingen op maat. Onze programma’s zijn kort, intensief en altijd gericht op de kern: ruimte creëren voor professionele groei. Onze coaches en trainers zijn in hun vakgebied gecertificeerd en hebben meer dan 10 jaar ervaring.

Ester Braat

Eigenaar, Executive Coach & Trainer

Sinds 1997 heeft Ester Braat zich gespecialiseerd in het trainen van groepen en individuen in efficiënt functioneren op de werkplek en het behalen van levensdoelen. Ze heeft de driejarige opleiding tot coach in de Transactionele Analyse (TA) gevolgd bij de TA-Academie.

In 2003 richtte ze Office Rescue op. Haar intensieve coaching kenmerkt zich door aandacht en humor.

Lees meer over Ester >

Ester Braat - Office Rescue

Thijs Postma

Mede eigenaar

Thijs heeft ervaring opgedaan als projectmanager in het bedrijfsleven. Thijs is een enthousiaste sparringpartner en goed in het overzichtelijk maken van ogenschijnlijk complexe situaties.

Jolanda van der Pol

Topdag-coach / Trainer

Jolanda is van huis uit antropoloog en socioloog (o.a. geschoold in Engeland) en sinds 2011 actief als coach en supervisor. Daarnaast is ze opgeleid tot Life Coach bij het Atma Instituut en Relatie Coach bij Sonnevelt. Ze helpt mensen op een nuchtere en humorvolle manier om met minder stress hun doelen te bereiken, zodat er orde en rust kan ontstaan in het leven en op het werk.

Iris Droste

Topdag-coach

Iris Droste is efficiencycoach, coördinator in de zorgsector en schrijver. Ze heeft zich sinds 1999 verdiept in psychologie & communicatie op de werkvloer. Verschillende veeleisende taken kun je volgens haar het best combineren vanuit humor en flexibiliteit. Ze coacht mensen ’terug naar zichzelf’ met aandacht en passie.

Judith Spiegelaar

Topdag-coach

Judith Spiegelaar is efficiencycoach en gediplomeerd stresscounselor. Ze werkt sinds 1990 in de financiële sector en is als senior expert bekend met het hectische bedrijfsleven. Ze helpt mensen om in een veeleisende, deadline-gedreven werkomgeving hun energie en werkplezier te bewaken én te benutten.

Carolijn Wessels

Topdag-coach

Carolijn Wessels heeft meer dan 20 jaar ervaring als coach, planner en organizer in het bedrijfsleven. Zij helpt graag anderen om structuur, overzicht en rust te creëren. Door haar enthousiasme weet ze mensen te motiveren om hun werk(omgeving) planmatiger en efficiënter in te richten.

Diana Braat

Executive Coach & Trainer

Diana Braat is ontwikkelingspsychologe en verzorgt sinds 1992 training en procesbegeleiding in het bedrijfsleven, op gebied van persoonlijke en professionele groei. Zij is geschoold in o.a. de methodes van de Transactionele Analyse (TA) en Neurolingistisch Programmeren (NLP). Bovenal werkt zij vanuit haar eigen vragen, intuïtie en nieuwsgierigheid.

Jonathan Lewis

Executive Coach & Trainer

Jonathan Lewis is in Birmingham (UK) intensief opgeleid in de Transactionele Analyse. De afgelopen tien jaar coacht en traint hij individuen en groepen op het gebied van communicatie en efficiënt werken. Zijn groepstrainingen richten zich op persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van communicatie op de werkvloer.