Opeens was ik 30. Of het mijn biologische klok was of niet, ik was klaar met alleen zijn. Ik vermaakte me prima met mijn zussen, vrienden en werk, maar ik miste die speciale éne.

Ik luisterde op een koude herfstdag naar mijn cd’s over Personal Power van Tony Robbins. Potje thee erbij. “Yeeeh, you keep your goal in mind and turn every stone. No one else is going to do the hard stuff for you!”

Zijn woorden vielen opeens samen met een tv-programma dat ik gezien had, de Oprah Show, waarin een vrouw een beetje beschaamd uitlegde dat ze 100 mannen had gedate, op zoek naar de ware. En nu zat nummer 87 glunderend naast haar in het publiek.

Ik zette de cd-speler even op pauze. Stel je toch eens voor, met 100 mannen koffie drinken.

Daar zou dan wel één leuke man tussen zitten, toch? 100 mannen daten leek van het éne op het andere moment een uitmuntend plan. Maar hoe dan? Het was 2002. Het hele concept van online daten lag nog in de luiers.

Ik was absoluut geen kroegtijger, en mijn vriendinnen hadden het opgegeven om mij te koppelen aan hun broer, belastingadviseur of buurman.

Dus ik vroeg de volgende dag op mijn werk aan twee collega’s of ze me wilde helpen. Hanneke en Monique, óók single. Ze vonden het knotsgek, 100 mannen?! Maar ze riepen enthousiast: “Relatieplanet!”

Ik zal eerlijk zijn; ze pakten er een ordner bij, en tabbladen. We begonnen een heus project.

Relatieplanet was nét een paar maanden van start en had – hou je vast – een duizelingwekkend ledenaantal van 20.000. In die tijd dus écht mega veel. Een enorme vijver. Dat konden toch onmogelijk allemaal zielenpoten zijn?

Ik stelde uit voorzorg een lijst op met partnerwensen die ik in mijn profiel zette zoals: goed humeur, ondernemend, heeft leuke baan, is energiek, kan lekker koken, wonend in Amsterdam, sociaal, etc., etc. Eh, etc., etc.

Veel mensen uit mijn vriendenkring toonden onbegrip. “Dit dóe je toch niet!”

Ik kende eigenlijk zelf ook niemand die online een partner had gevonden. Van tientallen onbekende Relatieplanet-mannen kreeg ik de sneer: “Nou, veel succes met die lijst.”

Ontmoediging lag op de loer, maar ik was klaar om elke steen om te draaien.

Ik had Tony Robbins, Oprah én Hanneke en Monique in mijn team.

Dapper ontmoette ik elke week één van de honderd in een koffietentje. De eerste was onwennig, de tweede was… erg. De derde was een afknapper. Ik wist in ieder geval steeds binnen een minuut ‘dit wordt hem niet’. En dan zit je daar. Na elke date koppelde ik terug met Hanneke en Monique en verbeterden we ons datingsplan.

De vierde date was ronduit maf, de vijfde angstaanjagend en zesde licht teleurstellend.

Ondertussen had een zekere Thijs zich in een moment van nu-of-nooit ingeschreven bij Relatieplanet. Op Valentijnsdag 2003 spotte hij mijn profiel. Hij las de waslijst aan eisen en dacht: “Hé, ze is op zoek naar mij!” Drie dagen later ontmoetten we elkaar.

Nummer 7, liefde op het eerste gezicht. 18 jaar later en twee kids rijker kan ik wel zeggen dat dit een geslaagd experiment was.

Waarom vertel ik dit nu aan jou?

Ik ga even fast forward naar dit jaar, 2020, waarin iedereen werd overspoeld door veranderingen, ongemak en zorgen over ieders gezondheid. Ook voor mij ontstond er een nieuwe realiteit; álle geplande werkplezier-trainingen vielen uit mijn agenda. En dat terwijl in werkend Nederland de stress en onzekerheid juist toenamen.

Ik wist al snel: dwars door dit ongemak ga ik een nieuwe weg hakken. This is what I do.

Voila, hier ligt die nieuwe weg. Eergisteren lanceerde ik de online werkpleziertraining Elke dag een Topdag, geboren vanuit knotsgekke ideeën en met een krachtig, magnetisch doel voor ogen, én inmiddels getoetst bij vijf van onze trouwe klanten.

Tot precies 20:20 uur op 20-11-2020 is voor jou de BETA-versie beschikbaar, want de online training staat nu al voor je klaar, maar de drie bonussen ga ik vanaf januari nog opnemen.

Daardoor kun je LIVE bij de Bonus-vragensessies zijn via internet, en heb je extra mogelijkheid om vragen aan mij te stellen.

Doe je mee, dan interview ik jou na afloop en dan komt je reactie op de website. In ruil daarvoor krijg je tot 20-11-2020 een bizarre korting van 70% op de normale prijs, en 3 bonussen met een waarde van €591,- cadeau.

Meer weten? Ik verklap alvast één ding: het heeft met werkplezier te maken. En deze bizarre aanbieding komt maar één keer voorbij, dat is zeker.

Op deze tijdelijke pagina staat wat je krijgt als je meedoet: https://www.officerescue.nl/online-werkplezier-training/